Egyedi elhelyezkedés

A Duna Új Ékköve, a Duna Pearl készen áll arra, hogy beragyogja Budapestet egy fantasztikus adottságú helyről.

A Duna Pearl Budapest XIII. kerületének legvonzóbb és legszerethetőbb városrészében, Újlipótvárosban található, melynek hangulata és a sok-sok zöldfelület miatt nem véletlenül hívnak sokan, „Pest Budájának”

Környezet

A Duna új ékköve, a Duna Pearl megmutatja, hogyan lehet valóban zöld környezetet létrehozni egy belvárosi területen.

Az egyedi tervezésű kertek és az épületet körbe ölelő parkok a természet közelségét hozzák el az itt élők számára, a Margitsziget és a Szent-István Park közvetlen közelében.

A jó elhelyezkedésnek köszönhetően sétatávolságra található a Váci úti irodafolyosó, az üzleti negyed, illetve az M3 Lehel téri metróállomása, ahonnan gyorsan elérhető a város minden pontja.

Aki azonban sétálni szeretet annak is néhány perc a Duna Parton a belváros. Az autóval közlekedők gyorsan és könnyedéntöbb útvonalon is megközelíthetik a belvárost és a kivezető utakat is. A környék adottságai több variációt is biztosítanak a napi teendők intézésére legyen az bevásárlás vagy gyógyszertár. A egészségügyi és oktatási intézmények is a közvetlen közelben találhatók.

Az épület a Margit-szigettel szemben helyezkedik el, ami kedvelt helyszín a sportolók és a szabadba vágyók számára. A Rakpart hosszan elnyúló szakasza is jó lehetőséget biztosít a sportolni, kikapcsolódni vágyóknak.