Polat, több mint

fél évszázados tapasztalat

Találja meg álmai lakását

Törökország egyik legmegbízhatóbb márkájaként a több, mint fél évszázados múlttal rendelkező Polat számos terület vezető és megbízható szereplője.

A Polat az ingatlanpiacon belül a kivitelezésre, projektfejlesztésre, beruházásra és menedzsmentre koncentrál.

Az olyan isztambuli prémium ingatlanfejlesztések mellet, mint a Piyalepaşa Istanbul, a Polat EV Göztepe és a Polat Ofis Kağithane, a Polat többek között Magyarországon is aktív szereplője az ingatlanbefektetői piacnak.

Tekintettel a törökországi és magyarországi megújuló és tiszta energia beruházásokra, különösen a szél- és napenergiára, a Polat Energy Törökország legnagyobb ilyen erőművének üzemeltetőjeként továbbra is a tiszta energiaforrások elkötelezett híve.

A Polat arra törekszik, hogy külkereskedelmi forgalmát különféle ágazatok széles skáláján növelje, egészen a nyersanyagoktól a fogyasztási cikkekig, emellett pedig aktív import- és export tevékenységet kíván folytatni szerte európában.

Az Ege Seramik és az Ege Vitrifiye a Polat által nemzetközivé vált cégek, melyek jelenleg Izmir Kemalpaşa területén működnek. Ege Seramik komoly disztribúciós hálózattal rendelkezik a török piacon, több mint 150 hivatalos viszonteladóval, és több mint 2000 kiskereskedővel.

Jelentős mérföldkő a Polat történetében, hogy a török turizmust a Polat Tourism képviselheti a nemzetközi szinten.

A Polat célja, hogy felelős szervezetként valódi “hozzáadott értéket” nyújtson azon országok számára, amelyekben működését végzi, valamint az általa kiszolgált közösségeknek, üzleti partnereknek, és az ingatlanpiac, az energiaszektor, a nemzetközi kereskedelem számos szereplőjének egyaránt.

Röviden, a Polat a biztonságos és fenntartható jövőért dolgozik.