Nyissa meg álmai üzletét a Duna Pearlben!

A Duna Pearl a főváros pesti oldalán, Újlipótvárosban, a 13. kerület frekventált részén található. Jó ideig biztosan az egyik utolsó újépítésű lakókomplexumként lenyűgöző lakásokkal és exkluzív szállodával (Four Points by Sheraton) valósult meg.

Az épület elegánsan illeszkedik az utca vonalához, amelyet az exkluzív belső kertben (Courtyard) is elhelyezkedő kiskereskedelmi területek egészítenek ki. Ez a terület adhat otthont a 13. kerület legkifinomultabb éttermeinek és kávézóinak is.

Az épület lenyűgöző természeti környezetben helyezkedik el, szemben az elbűvölően szép Margit-szigettel. Budapest gyöngyszeme igazi oázisként funkcionál a város szívében, egy különleges ingatlanbefektetési lehetőség annak minden előnyével és kényelmével.

A modern építészeti megoldásokkal rendelkező Duna Pearl üzletei széles spektrumú vásárló- és vendégkört céloznak meg, hiszen nemcsak a 193 lakástulajdonos és a 100+ szobás Four Points by Sheraton vendégei, hanem a környék több száz lakójának figyelme is ezekre az üzletekre irányul.

A Duna Pearl üzleteinek vibráló mindennapjai, és a Duna-parti pezsgő élet is elbűvölő részei ennek az új, izgalmas környéknek. A Garcia Marquéz Park és a Pozsony út egyaránt kulcsszerepet játszik a Duna Pearl nyüzsgő mindennapjaiban, ahol az eladó üzlethelyiségek Budapest új gyöngyszemeként várják Önt és vállalkozását.

Részletes helyszínrajz és méretek a letölthető üzlethelyiség kiadványunkban!

A Duna Pearl Budapest egyik legszínvonalasabb kerületében, a 13. kerületben, Újlipótvárosban található – ezt a városrészt gyakran emlegetik „Budapest Manhattanjeként”. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a belváros, a metrómegálló, a Váci utca is sétatávolságra található, a fontosabb bevásárlóközpontok, kulturális és szórakozási lehetőségek, oktatási intézmények és fontos egészségügyi létesítmények is szintén közel vannak. Ezek összessége teszik a Duna Pearlt igazán különleges és jövedelmező befektetéssé.

Hívjon bennünket bizalommal, és nyissa meg álmai üzletét Budapest egyik legnépszerűbb helyén!

Bővebb információkért, vagy időpont egyeztetésért, kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.