LAKÓÉPÜLET

Összesen 193 lakást adunk át a rendkívül népszerű Újlipótváros egyetlen most épülő lakóparkjában. A Duna Pearl épületében 75 db 1+1 szobás, 102 db 2+1 szobás, valamint 16 db 3+1 szobás lakás található.

A Duna Pearl átlag feletti életminőséget garantál átlagosnál tágasabb lakásaival és egyedi tervezésű erkélyeivel, teraszaival, amelyekről bámulatos örökpanoráma nyílik a Dunára, valamint a város jelentős részére.

A lakóépület prémium konyhái és gardróbjai, intelligens megoldásai megerősítik azt az érzést, hogy a Duna Pearlben a luxus mindennap körül veszi Önt. Mindegyik lakásban található mosogató, hűtő, főzőlap, sütő és páraelszívó. Ezek mellett az Ön kényelmét szolgálja az okosotthon rendszer, amivel könnyedén irányíthatja a mennyezetben kialakított hűtő-fűtő rendszert, világítást és az elektromos redőnyöket. Ezek minden lakás alapfelszereltségét képezik.

ÜZLETEK ÉS A BELSŐ UDVAR

A Duna Pearl projekt közvetlenül a Pozsonyi úton helyezkedik el, ami híres a nyüzsgő élettel teli éttermeiről, barátságos üzleteiről és családias kellemes kávézóiról. Az itt élők egyaránt megtalálhatják a nyugalmat és a kikapcsolódást is.

A hotel és az éttermek által közrefogott kert az itt lakók közösségi életének motorja lesz, ahol nyugodt teázással és kávézással vagy baráti, szomszédi beszélgetésekkel tölthetik az idejüket a kikapcsolódásra vágyók.

Találja meg álmai lakását

SZÁLLODA

A Duna Pearl projekt fontos része a területen épülő szálloda.

A lakásokhoz hasonlóan a hotel 103 szobája is a Dunára és a Margitszigetre néz. A hotel épületében kialakításra kerül bár, fitness center, valamint különböző méretű konferenciatermek is.