VISSZAHÍVJUK
+36 1 800 8338

ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOK

LAKÓÉPÜLET

ÖSSZESEN 193 LAKÁST ADUNK ÁT A RENDKÍVÜL NÉPSZERŰ ÚJLIPÓTVÁROS EGYETLEN MOST ÉPÜLŐ LAKÓPARKJÁBAN. A DUNA PEARL ÉPÜLETÉBEN 75 DB 1+1 FÉLSZOBÁS, 102 DB 2+1 FÉLSZOBÁS, VALAMINT 16 DB 3+1 FÉLSZOBÁS APARTMAN TALÁLHATÓ.

A DUNA PEARL ÁTLAG FELETTI ÉLETMINŐSÉGET GARANTÁL ÁTLAGOSNÁL TÁGASABB LAKÁSAIVAL ÉS EGYEDI TERVEZÉSŰ ERKÉLYEIVEL, TERASZAIVAL, AMELYEKRŐL BÁMULATOS ÖRÖKPANORÁMA NYÍLIK A DUNÁRA, VALAMINT A VÁROS JELENTŐS RÉSZÉRE.

A LAKÓÉPÜLET PRÉMIUM KONYHÁI ÉS GARDRÓBJAI MEGERŐSÍTIK AZT AZ ÉRZÉST, HOGY A DUNA PEARLBEN A LUXUS MINDENNAP KÖRÜLVESZI ÖNT. MINDEGYIK LAKÁSBAN TALÁLHATÓ MOSOGATÓ, HŰTŐ, FŐZŐLAP, SÜTŐ ÉS PÁRAELSZÍVÓ.

ÜZLETEK ÉS A BELSŐ UDVAR

A DUNA PEARL PROJEKT ÜTŐERE A FŐUTCA NYÜZSGŐ ÜZLETSORA ÉS A BELSŐ KERTBEN TALÁLHATÓ ÉTTERMEK, BOLTOK, KÁVÉZÓK, AHOL KELLEMESEN TELNEK MAJD AZ ITT ÉLŐK MINDENNAPJAI.

A HOTEL ÉS AZ ÉTTERMEK ÁLTAL KÖZREFOGOTT KERT A KÖZÖSSÉGI ÉLET MOTORJA LESZ, MIKÖZBEN NAGY MÉRETŰ ZÖLDFELÜLETEIVEL PARKKÉNT IS FUNKCIONÁL.

SZÁLLODA

A DUNA PEARL PROJEKT FONTOS RÉSZE A TERÜLETEN ÉPÜLŐ SZÁLLODA.

A LAKÁSOKHOZ HASONLÓAN A HOTEL 103 SZOBÁJA IS A DUNÁRA ÉS A MARGITSZIGETRE NÉZ. A HOTEL ÉPÜLETÉBEN KIALAKÍTÁSRA KERÜL BÁR, FITNESS CENTER, VALAMINT KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ KONFERENCIATERMEK IS.

X

Az ajánlatkérő kitöltését követően kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Whatsapp
Ajánlatkérő nyomtatvány
Live Chat