VISSZAHÍVJUK
+36 1 800 8338

RÓLUNK POLAT

POLAT, TÖBB MINT FÉL ÉVSZÁZADOS TAPASZTALAT

TÖRÖKORSZÁG EGYIK LEGMEGBÍZHATÓBB MÁRKÁJAKÉNT A TÖBB, MINT FÉL ÉVSZÁZADOS MÚLTTAL RENDELKEZŐ POLAT SZÁMOS TERÜLET VEZETŐ ÉS MEGBÍZHATÓ SZEREPLŐJE.

A POLAT AZ INGATLANPIACON BELÜL A KIVITELEZÉSRE, PROJEKTFEJLESZTÉSRE, BERUHÁZÁSRA ÉS MENEDZSMENTRE KONCENTRÁL.

AZ OLYAN ISZTAMBULI PRÉMIUM INGATLANFEJLESZTÉSEK MELLET, MINT A PIYALEPAŞA İSTANBUL, A POLAT EV GÖZTEPE ÉS A POLAT OFIS KAĞITHANE, A POLAT TÖBBEK KÖZÖTT MAGYARORSZÁGON IS AKTÍV SZEREPLŐJE AZ INGATLANBEFEKTETŐI PIACNAK.

TEKINTETTEL A TÖRÖKORSZÁGI ÉS MAGYARORSZÁGI MEGÚJULÓ ÉS TISZTA ENERGIA BERUHÁZÁSOKRA, KÜLÖNÖSEN A SZÉL- ÉS NAPENERGIÁRA, A POLAT ENERGY TÖRÖKORSZÁG LEGNAGYOBB ILYEN ERŐMŰVÉNEK ÜZEMELTETŐJEKÉNT TOVÁBBRA IS A TISZTA ENERGIAFORRÁSOK ELKÖTELEZETT HÍVE.

A POLAT ARRA TÖREKSZIK, HOGY KÜLKERESKEDELMI FORGALMÁT KÜLÖNFÉLE ÁGAZATOK SZÉLES SKÁLÁJÁN NÖVELJE, EGÉSZEN A NYERSANYAGOKTÓL A FOGYASZTÁSI CIKKEKIG, EMELLETT PEDIG AKTÍV IMPORT- ÉS EXPORT TEVÉKENYSÉGET KÍVÁN FOLYTATNI SZERTE EURÓPÁBAN.

AZ EGE SERAMIK ÉS AZ EGE VITRIFIYE A POLAT ÁLTAL NEMZETKÖZIVÉ VÁLT CÉGEK, MELYEK JELENLEG İZMIR KEMALPAŞA TERÜLETÉN MŰKÖDNEK. EGE SERAMIK KOMOLY DISZTRIBÚCIÓS HÁLÓZATTAL RENDELKEZIK A TÖRÖK PIACON, TÖBB MINT 150 HIVATALOS VISZONTELADÓVAL, ÉS TÖBB MINT 2000 KISKERESKEDŐVEL.

JELENTŐS MÉRFÖLDKŐ A POLAT TÖRTÉNETÉBEN, HOGY A TÖRÖK TURIZMUST A POLAT TOURISM KÉPVISELHETI A NEMZETKÖZI SZINTEN.

A POLAT CÉLJA, HOGY FELELŐS SZERVEZETKÉNT VALÓDI “HOZZÁADOTT ÉRTÉKET” NYÚJTSON AZON ORSZÁGOK SZÁMÁRA, AMELYEKBEN MŰKÖDÉSÉT VÉGZI, VALAMINT AZ ÁLTALA KISZOLGÁLT KÖZÖSSÉGEKNEK, ÜZLETI PARTNEREKNEK, ÉS AZ INGATLANPIAC, AZ ENERGIASZEKTOR, A NEMZETKÖZI KERESKEDELEM SZÁMOS SZEREPLŐJÉNEK EGYARÁNT.

RÖVIDEN, A POLAT A BIZTONSÁGOS ÉS FENNTARTHATÓ JÖVŐÉRT DOLGOZIK.

WEBOLDAL MEGTEKINTÉSE

X

Az ajánlatkérő kitöltését követően kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Whatsapp
Ajánlatkérő nyomtatvány
Live Chat